Opleiding

Pauline studeerde Nederlands recht en Nederlandse taal- en letterkunde. Ze heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen in conflictsituaties of met communicatieproblemen. Met haar hulp komen zij weer in gesprek en vinden praktische oplossingen.

Sinds 2004 is zij NMI geregistreerd mediator. Vanaf 2005 gecertificeerd. Van de door haar begeleide mediations is 85% geëindigd in een vaststellings-overeenkomst.

 

Praktijk en ervaring

Pauline heeft haar mediationpraktijk in Badhoevedorp en omgeving. Ze werkt onder andere in opdracht van de rechtbanken Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en het Juridisch Loket. In de advocatuur deed zij ruime ervaring op met echtscheidingen en familiezaken. Tot haar specialisme horen ook arbeidsconflicten en samenwerkingsproblemen. Op dat terrein deed zij ook buiten de advocatuur ervaring op in opdracht van het Rijk en andere overheden.

 

Lidmaatschappen

NMI geregistreerd sinds 2004, Mede oprichter en lid Vereniging Mediators bij de Rijksoverheid; Lid Awb-geschillencommissie ministerie van VenJ; Bestuurslid Vereniging mediators Noord-Holland; Lid commissie Arbeidsrecht NMI; Lid Tuchtcommisse  sportclub. 

 

Columns

Mediation is nog relatief onbekend. Door het schrijven van columns over herkenbare casus, wil Pauline de mogelijkheden van mediation onder de aandacht brengen.    

Zoek op de website..

All content Copyright © 2012 Verhaak Mediation. All rights reserved.